Categorii

Despre noi

    Floriladomiciliu.ro este florarie online in Romania ce comercializeaza buchete de flori, aranjamente florale, plante, cosuri cadou la care puteti adauga o sticla cu vin sau vin spumant, bomboane de ciocolata, tort de ciocolata sau ursulet de plus.

    Suntem o echipa de oameni tineri formata de profesori si designeri olandezi, ce se daruieste cu pasiune in fiecare buchet sau aranjament conceput, fie el din flori proaspete, din plante uscate sau din plante de ghiveci. Ne-am lansat in anul 2003 si am reusit sa ne impunem in mediile profesioniste prin experienta dobandita si prin analiza indelungata a cerintelor pietei romanesti.   


    Furnizorii nostri au ca standarde calitatea si prospetimea si le asigura pe amandoua cu succes pe amandoua prin importuri constante de plante si flori din Olanda, Tailanda, Ecuador etc. Piata romaneasca este si ea valorificata furnizandu-ne o parte din plantele si florile sezoniere. 


    De-a lungul timpului am invatat sa decoram orice fel de spatiu fie pentru evenimente business, fie pentru evenimente private. Aranjamentele noastre pot urma o tema propusa de Dvs dar pot deveni si punctul focal al unui eveniment. Originalitatea si imaginatia retelei noastre nationale de floristi se vor reflecta in fiecare din lucrarile noastre.


    Avantajele unei colaborari cu noi, cei de la www.Floriladomiciliu.ro se reflecta in primul rand in imbunatatirea imaginii companiei dumneavoastra atat pe plan extern - in relatiile cu alti parteneri sau concurenti, cat si pe plan intern - in relatiile cu personalul, colaboratorii sau cu clientii fideli. Una dintre variante de colaborare ar fi furnizarea de aranjamente pentru  evenimente. Efectul spectaculos al unor aranjamente florale asortate cu specificul intalnirii nu poate fi omis, acestea adaugand un plus de personalitate atmosferei intregului eveniment. Florile pot marca o lansare reusita sau un început promitator de colaborare.


    O alta varianta de colaborare este cea de furnizori permanenti. Aceasta presupune livrarea la un interval regulat de timp a unui numar de aranjamente florale in incinta companiei dumneavoastra. Avantajele sunt indirecte, de ordin uman, dar si estetic. Un aranjament floral plasat in zona unui birou de receptie poate sublinia ambianţa primitoare, ospitaliera a companiei Dvs. In plus, florile reduc stresul, ajuta la crearea unui mediu relaxant, personalizat, propice lucrului in echipa si comunicarii. Ele stimuleaza creativitatea esentiala in orice companie. Un aranjament floral asezat intr-o sala de consiliu poate aduce cu sine toate aceste atribute. 


    Multe companii de renume au ales deja sa colaboreze cu noi: Vodafone Romania, Coca-Cola Romania, Danone PDPA, Mercury 360, Grafitti BBDO, New Films International, Castel Film, Grivco Holding, Energy Holding, Golden Tulip Times etc.


Informatii firma:


Nume: Expres Flower Net SRL


Nr. înreg.: J40/3735/21.03/2017


Cod fiscal: 37245301


Banca: ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti


Cod IBAN: RO45INGB0000999906734714