Categorii

Bonsai

Bonsai

Bonsai

lei 329.99

Bonsai este mai mult decat un copac in miniatura. Este o formă de artă, ingrijirea lui poate deveni un moment saptamanal de de relaxare si meditație. Este cadoul perfect pentru seful tau, cadou de ziua tatălui sau cadou ziua mamei.
Dacă primiți un bonsai, ar trebui să știți că necesită o atenție specială, dar care poate deveni un obicei plin de satisfacții. Veți avea nevoie să cumparati sol și îngrășământ special pentru bonsai. Veti mai avea nevoie de asemenea de foarfeca speciala și tutori de bonsai. Are nevoie de multă lumină, deci puneți-l afară pe terasă sau în interior la fereastră. Bonsaiul are de asemenea, cerințe speciale de udare. Inainte de udare, apasati cu degetul în sol, daca nu se simte umed, atunci este timpul să-l udati. Asta înseamnă că trebuie să pregătească o găleată sau un bazin cu apă fara clor in care veti scufundat complet bonsaiul, pana cind toate bulele de aer s-au ridicat la suprafata. Apoi, il puteți lăsa să se scurgă pe farfurioara lui. Pe aceasta farfurioara puneti un pumn de pietricele până când acoperă întreaga suprafață din jurul ghiveciului cu bonsai. Aceste pietricele vor păstra umed bonsaiul pentru o perioadă mai lungă de timp și creaza un microclimat umed în jurul arborelui dumneavoastră preferat.

Rasfatati-va cu rafinamentul și liniștea unui copac bonsai frumos.

Plante cu livrare in aceeasi zi in Romania. Bonsai cu livrare in aceeasi zi de Craciun, Anul Nou, zi de nastere, aniversare, Sfantul Nicolae sau cu alta ocazie pentru partenerii tai de business sau pentru sef, in Romania. Livrare gratuita!


Produse din aceeaşi categorie

Ofelia

Ofelia
lei 249.99

Phalaenopsis Mov

Phalaenopsis Mov
lei 199.99

Classic

Classic
lei 309.99


Bonsai - trimite Bonsai in Romania - livrare Bonsai in Bucuresti